nederlandsenglish


Gaskeuring


Opleveringskeuring


Keuringsrapport

boot in takels
Rapport per e-mail

Dros Nauticde experts
 in aankoopkeuringen
  en taxaties

Andere keuringen

Veiligheidskeuring

Veiligheidskeuringen worden uitgevoerd om te controleren of de boot veilig genoeg is om door u, uw familie en de andere opvarenden kan worden gebruikt.

Bij veiligheidskeuringen wordt onder meer gekeken naar de aanleg van de gasinstallatie, de elektrische installatie, brandstoftanks en leidingen, brandblusmiddelen, vluchtluiken, uitzicht van de stuurman, lensinrichting, noodsignalen, ankergerei, noodstuurinrichting, marifoon en persoonlijke reddingsmiddelen als reddingsboei, reddingsvlot en reddingsvesten. Uitgangspunt daarbij zijn de nieuwe CE-normen.

Opleveringskeuring

Opleveringskeuringen worden door Dros Nautic uitgevoerd voor een nieuw afgeleverd zeil- of motor jacht.

Dit heeft als doel om niet voor verrassingen - klein of groot - te komen staan, ná oplevering van de boot door een werf of dealer. Dat is in het belang voor zowel de toekomstige eigenaar als van de leverancier. Ook de verzekeraar van de boot stelt een opleveringskeuring van een nieuwe boot op prijs.

Dros Nautic heeft al een aantal jaren goede ervaring bij de opleveringskeuringen van nieuwe pleziervaartuigen.

Maak een afspraak voor een passende keuring

Voor een onafhankelijke en passende keuring van uw boot belt u rechtstreeks met Rob D. Dros of stuurt u een SMS naar 0031(0)6 22 48 04 32. Mailen kan naar rob@drosnautic.nl